ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Двама души загинаха при тежка катастрофа

Инциденти

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Двама души загинаха при тежка катастрофа

89432
преди 5 часа
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Двама души загинаха при тежка катастрофа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама души загинаха при тежка катастрофа на път в района на плевенското село Гривица, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Плевен старши експерт Мариана Цветкова. 

препоръчано

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е постъпил в 17:50 часа днес.

Сблъсъкът е бил между два автомобила – „Сеат“ и „Шкода“. Загинали са шофьорът и пътник в „Сеат“-а, а водачът на другия автомобил е в плевенска болница, допълни Цветкова.

В пътния участък е затруднено движението на автомобили. Служители на сектор „Пътна полиция“ пропускат в едната лента моторни превозни средства. Полицейските действия и огледите на място продължават, каза още Цветкова.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщиха, че движението при км 7 на път III-3501 Гривица – Пордим се осъществява двупосочно в една лента поради катастрофа. Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК