ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Десетки в подкрепа на д-р Димитров, убил Жоро Плъха

Темида

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Десетки в подкрепа на д-р Димитров, убил Жоро Плъха

7831
на 19.03.2019
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Десетки в подкрепа на д-р Димитров, убил Жоро Плъха
Автор:   ПИК

Пред сградата на Окръжен съд- Пловдив днес са се събрали десетки души - близки, приятели, роднини и колеги на доктор Димитров, за да го подкрепят, съобщава "Трафикнюз".

препоръчано

Днес започва делото срещу медика, който е обвинен в убийството на Жоро Плъха. Пред съдебната палата е и представител на лекарската колегия, който заяви, че всички регионални структури са изказали подкрепата си към медика. Те са събрали и подписка, която днес ще бъде предадена на магистратите.

Съседи на доктор Димитров също са пред сградата на съда, като застанаха зад гърба му, заявявайки, че всеки на негово място ще защити дома си и семейството си.

Тук са и пациенти на лекаря, които са били спасявани от него. Те коментираха, че винаги ще застанат зад него.  

Доктор Димитров също пристигна в съдебната зала, като  протестиращите го посрещнаха с аплодисменти и викове „С теб сме“. Той отказа да коментира делото пред медии, както и неговия защитник  адвокат Кутрянски.

Семейството на Жоро Плъха също е в залата, като те са представлявани от адвокат Елдъров.

Сподели:
Бомба x
Уникалните свойства на меда - ето какви са те Уникалните свойства на меда - ето какви са те
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 30
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това