ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Завод пламна в Царацово до Пловдив, пламъците са огромни (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

Епицентър

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Завод пламна в Царацово до Пловдив, пламъците са огромни (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

166007
на 31.07.2024
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Завод пламна в Царацово до Пловдив, пламъците са огромни (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Завод пламна в село Царацово край Пловдив.

препоръчано

Към момента пожарникари пътуват към мястото, чуват се множество сирени. Димът е много гъст. Не е ясно какво точно се е запалило.

Чуват се гърмежи от горящата сграда. Заводът е за пластмаса и желязо, уточнява "Фокус".

Пламнали са и тирове, които са били паркирани в завода. Чуват се и силни гърмежи. Хората не знаят какво точно гърми толкова силно в постройките.

Черните облаци дим се виждат в Пловдив и от АМ "Тракия".

По информация, споделена в социалните мрежи, гори бивша складова база на "Теолино пласт".

На 31.07.2024 г. в 19:26 часа в ОЦ на РДПБЗН – Пловдив, е съобщено за възникнал пожар във фирма „Херикс“, за производство на вентилатори в Пловдив, местност Клиси пара в землището на с. Царацово.

свързани новини

На мястото на пожара са изпратени 7 ПА с екипи на РДПБЗН Пловдив. По сведения на дежурния в ОЦ пожарът е на голяма площ. Няма информация дали има загинали или пострадали.

По последни сведения от дежурен в ОЦ на РДПБЗН – Пловдив пожарът е на територията на фирма за преработка на отпадъци в близост до фирма "Херикс". Пожарът е обхванал отпадъци в двора и халето на фирмата. На място са 11 ПА, екип на сектор СОД при РДПБЗН-Пловдив с три помпи и 2 цистерни от община Пловдив, съобщиха за ПИК от МВР.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК