ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Киро и Асен в един хор - няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ

Акценти

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Киро и Асен в един хор - няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ

81812
на 04.04.2023
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Киро и Асен в един хор - няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

„Продължаваме промяната“ няма да подкрепи кабинет с мандат или с участието на ГЕРБ-СДС. Това съобщи съпредседателят на партията Асен Василев след Националния съвет на политическото ръководство на ПП.

препоръчано

Националният съвет дава мандат на Изпълнителния съвет да излъчи представители да водят разговори по политики с всички парламентарно представени партии.

Ние ясно обещахме на нашите гласоподаватели един нормален европейски живот, което включва честни и свободни избори, каза другият съпредседател на партията Кирил Петков, цитиран от БТА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК