ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Киро с кризисен пиар преди решението на КЗК за "Булсатком"

Акценти

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Киро с кризисен пиар преди решението на КЗК за "Булсатком"

157423
на 31.01.2024
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Киро с кризисен пиар преди решението на КЗК за Булсатком
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кирил Петков си викна няколко удобни медии в опит за кризисен пиар по темата за Спас Русев и "Булсатком".

препоръчано

Припомняме, че миналата седмица ПИК показа среща на Петков с бизнесмена Спас Русев, който е собственик на "Булсатком". В края на миналата година Русев продаде телекома на собственика на Виваком "Юнайтед Груп", но сделката отиде в Комисията за защита на конкуренцията.

Днес излезе информация, че утре КЗК ще одобри сделката за "Булсатком".

Очевидно разтревожен, че може да бъде свързан с решението на Комисията и след като беше осветлена срещата му със Спас Русев, Киро излезе пред медиите и обяви, че е притеснен от възможността сделката бъде одобрена. Той обаче не даде смислен отговор какво точно го притеснява, като заяви само че трябвало да се попълнят членовете на Комисията за защита на конкуренцията.

"Това ни притесни, защото КЗК вземат решения, които могат да окажат влияние върху обществото", изтърси като странен аргумент Петков и допълни, че смяната на КЗК и на закона трябва да бъдат разгледани с огромен приоритет.

"Утре ще разговаряме с колегите от ГЕРБ, за да вземем решение. КЗК е с изтекъл мандат и трябва да бъде сменен", разкри той. 

"Днес започваме нашия Национален съвет с 3 основни точки: Утвърждаване на Никола Минчев за водач на листата за евроизборите. Второ, ще имаме вътрешни избори за всички други кандидати в листата след водача на ПП, така че демокрацията да се покаже и отвън. Трета точка е, че ще започнем официални преговори с Демократична-България за обща листа", каза още Петков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК