ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Няма милост за виновника, който уби четирима в адската катастрофа край Пловдив

Темида

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Няма милост за виновника, който уби четирима в адската катастрофа край Пловдив

32229
на 31.03.2019
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Няма милост за виновника, който уби четирима в адската катастрофа край Пловдив
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

20-годишният шофьор с книжка от Кипър, който преди дни уби четирима души при адска катастрофа край Пловдив, остава в ареста с постоянна мярка "задържане под стража".

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Според съда престъплението, извършено от Андон, е непредпазливо. Автомобилът му е навлязъл безпричинно в насрещното, при което е настъпил сблъсък, довел до смъртта на четирима души. Ако не е навлязъл в насрещното, въобще не би настъпил и сблъсък, заключиха магистратите, предава "Пловдив24". 

Предстои обаче извършването на авто-техническа експертиза. Безспорна е инвалидността на бащата на Андон, но за него могат да се грижат и други роднини, като тези, които са в съдебна зала. Освен това Огнянов е системен нарушител на ЗДвП. Имал нарушения за превишаване на скоростта.

Здравословното състояние на обвиняемия не е пречка той да пребивава в ареста. Няма пречка във всеки един момент да бъде заведен в болнично заведение и да му се окаже помощ. С оглед на всичко това съдът остави Андон Огнянов в ареста с мярка "задържане под стража".

Определението може да се обжалва в 3-дневен срок пред Апелативен съд, а защитата е категорична, че ще обжалва.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК