ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Открити са части при издирването на падналия МиГ-29

ГОРЕЩО

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Открити са части при издирването на падналия МиГ-29

30626
на 11.06.2021
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Открити са части при издирването на падналия МиГ-29
Автор:   ПИК

Два нови контакта са открити по време на операцията за издирване на останките от самолета МиГ-29 и черната кутия. Това съобщи за Радио Варна контраадмирал Кирил Михайлов-командир на ВМС.

препоръчано

Оказа се, че другите два локализирани контакта са всъщност от стари метални тръби, а не останки от самолета. 

Вероятно останките му са се разпръснали на голяма площ, а и ние не знаем точното място на приводняването, така че сме длъжни да направим голям периметър, за да установим мястото, където се е разбил самолетът.

Той посочи, че надеждите са да намерят опашната част от самолета, където е и черната кутия. Нищожна е възможността кутията да бъде открита самостоятелно, тъй като тя е много малка, обясни контраадмирал Кирил Михайлов.

Контраадмирал Кирил Михайлов изрази съболезнованията си на семейството на майор Валентин Терзиев и каза, че и пилотите от авиобаза „Чайка „са проявили мъжество и са издирвали колегата си и през нощта с два хеликоптера по време на операцията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това