ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Полицията в Сърбия задържа младежа, открил снощната масова стрелба

Балкани

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Полицията в Сърбия задържа младежа, открил снощната масова стрелба

12664
на 05.05.2023
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Полицията в Сърбия задържа младежа, открил снощната масова стрелба
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Задържаха заподозрения за новата масова стрелба в Сърбия край Крагуевац. Арестът идва след няколкочасово издирване.

препоръчано

Млад мъж уби осем души и рани 14 човека късно в четвъртък при стрелба на около 60 километра южно от столицата Белград.

Сред загиналите е 21-годишен полицай и сестра му. Стрелбата е станала в село Дубона, община Младеновац.

Извършителят е стрелял безразборно с автоматично оръжие от кола. На терена спешно бяха изпратени над 6000 полицаи от специалните части, които се включиха в издирването на стрелеца.

Според местни жители той е от село Доня Дубона. Той е на 21 години и е бил известен като проблематичен. Нападателят първо стрелял с автоматично оръжие в село Дубона, след това в Мало Орашие и в село Шепшин. В Дубона той убил млад полицай и неговата сестра, стреляйки по училищен двор, където ранил няколко души, съобщават сръбските медии.

Сръбското министерството на здравеопазването призова гражданите да дарят кръв като изтъкна, че е необходима кръв от всички кръвни групи. Няколко лица са в критично състояние, като лекарите цяла нощ са се борили за живота им, съобщи рано тази сутрин репортер на сръбската национална телевизия  РТС от Центъра за спешна помощ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК