ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Резилът е пълен - Денков изпадна от екскурзията в САЩ

Акценти

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Резилът е пълен - Денков изпадна от екскурзията в САЩ

1961534
на 04.02.2024
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Резилът е пълен - Денков изпадна от екскурзията в САЩ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Голям резил и срам бере ротационният премиер Николай Денков. Така дълго чаканата и мечтата от него визита в САЩ, няма да се състои. 

препоръчано

Премиерът Николай Денков няма да лети за САЩ, съобщиха от Министерски съвет. Оттам обясняват, че предстои друга важна командировка на премиера през седмицата, за която ще дадат информация на по-късен етап.

Съобщено е и, че министрите, които ще пътуват за САЩ, няма зда летят в правителствения самолет, пише "Труд“ за резила на кабинета.

Засега съобщение за командировка в САЩ има единствено от икономическото министерство. В него се казва, че министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов и неговият заместник Николай Павлов заминават на работно посещение в Съединените американски щати утре.

От министерството посочват и програмата на двамата министри - в столицата Вашингтон те ще проведат срещи с представители на Групата на Световната банка, Търговска камара на САЩ, както и с представители на международни корпорации в сферата на автомобилната индустрия, логистиката, високите технологии и производството на системи за съхранение на енергия.

Предвижда се да бъдат обсъдени въпроси от общ интерес в областта на икономиката и инвестициите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК