ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Сигнал за бомба в централата на Ердоган - тече евакуация

СВЕТЪТ ДНЕС

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Сигнал за бомба в централата на Ердоган - тече евакуация

59804
на 14.05.2023
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Сигнал за бомба в централата на Ердоган - тече евакуация
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Проверяват сигнал за бомба в централата на партията на Ердоган, съобщи BBC News Türkçe.

препоръчано

Всички от сградата са евакуирани. Вътре са влезли кучета, обучени да откриват взривни устройства, съобщават турските медии.  

Припомняме, че Въз основа на 69.12% от преброените гласове Ердоган води с 51.14%, от гласовете срещу съперника си от опозицията Кемал Кълъчдароглу с 43.05% .

Това сочат данните разпространени от Анадолската агенция. За Ердоган са гласували, съгласно тези данни - 18 811 631 души, а за Кълъчдароглу - 15 834 969.

Третият кандидат Синан Оган получава 5.31 % или 1 954 210.

Мухарем Индже, председател на Партията на родината, който се отказва от кандидатурата си, но въпреки това гласовете, подадени за него, се смятат за валидни, получава 0.51% или 185 762 гласа.

Избирателната активност е 88.29%.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК