ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Скриха Зеленски на среща с лидерите на партиите, гласували за членството на Украйна в НАТО

Епицентър

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Скриха Зеленски на среща с лидерите на партиите, гласували за членството на Украйна в НАТО

70762
на 06.07.2023
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Скриха Зеленски на среща с лидерите на партиите, гласували за членството на Украйна в НАТО

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерите на партии, които по-рано днес подкрепиха декларацията Украйна да се присъедини към НАТО, са на среща с Володимир Зеленски в момента.

препоръчано

Според някои източници тя се е провела в Народното събрание, но според други - в резиденция "Бояна".

Заради срещата с партийните лидери се бави откритата дискусия с украинския президент, Николай Денков и вицепремиера и външен министър Мария Габриел.

Тя ще се състои в Националния исторически музей в София и е последна от програмата на Зеленски.

Дискусията се очаква да продължи около половин час. На нея ще присъстват политици, общественици, писатели, актьори и посланици на различни страни.

ПИК припомня, че точно преди седем дни в деловодството на Народното събрание бе внесен проект за декларация, с която се подкрепя членството на Украйна в НАТО.

Декларацията бе внесена с подписите на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, председателя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски (ДПС), от съпредседателите на "Демократична България" Атанас Атанасов и Христо Иванов, председателя на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, както и от Екатерина Захариева (ГЕРБ-СДС) и Павела Митова (ИТН).

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК