От последните минути: Тежка катастрофа на "Тракия", има пострадали

Инциденти

От последните минути: Тежка катастрофа на "Тракия", има пострадали

30456
на 02.03.2019
От последните минути: Тежка катастрофа на Тракия, има пострадали
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

57-годишна жена от София пострада при катастрофа в района на 213-и км по трасето на автомагистрала "Тракия".  

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Сигналът за излетял в канавката лек автомобил Мазда 323 – комби е бил подаден на телефон 112 към 10.05 часа днес, съобщава "Монитор".

Произшествието е станало при опит на лек автомобил „Мазда 6" със сливенска регистрация, зад чийто волан е бил 47-годишен шофьор, да задмине комбито.

По неустановени причини е станало сблъскване с голяма скорост, при което софийското возило е излетяло извън платното. На място са отишли две патрулки от Пътна полиция при ОД на МВР – Стара Загора и пожарна.

Пострадвалата е откарана в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Града на липите. По първоначални данни нямало пряка опасност за живота им. Взети са алкохолни проби от двамата водачи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК