ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Хекимян най-после се оттегля от "Тази сутрин" - ето го новия тандем водещи...  

Акценти

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Хекимян най-после се оттегля от "Тази сутрин" - ето го новия тандем водещи...  

74178
на 19.02.2021
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Хекимян най-после се оттегля от Тази сутрин - ето го новия тандем водещи...  
Автор:   ПИК

Директорът на Новини, актуални предавания и спорт в Би Ти Ви Антон Хекимян се оттегля като водещ на "Тази сутрин" малко повече от два месец, след като се настани в кабинета на бившия шеф Венелин Петков, научи ПИК. 

препоръчано

От 1 март в студиото вече ще има двама водещи - Златимир Йочев и Биляна Гавазова, обявиха официално от телевизията.

До преди седмица Йочев водеще сутрешния блок в "България он Еър". А както ПИК писа талевизията бе поставена в патова ситуцаия от Хекимян, тъй като се оказа, че освен Златомир и партньорката му Гергана Венкова също напуска, за да стане пиар на "Пирогов".

Златимир Йочев има 14-годишен опит в телевизията. Пътят му в телевизионната журналистика започва още през 2007 година в БНТ. Оттогава до днес Златимир е работил като репортер, автор, редактор и водещ на предавания и емисии.

Досегашната водеща на рубриката "Чети етикета" Биляна Гавазова ще е ководещ в предаването. Тя ще продължи и рубриката си.

"Биляна и Златимир са колеги с доказан журналистически опит в телевизията и нямам съмнение, че ще продължат успешно мисията на "Тази сутрин" да представят първи на зрителите най-важните теми от деня и ексклузивните събеседници, топ експертите и авторитетите по общественозначимите теми. Пожелавам им успех и продължавам да работя заедно с тях и екипа на предаването, за да задаваме стандарта за успешен сутрешен блок в България", коментира Антон Хекимян. 

Сподели:
Бомба x
Коя е идеалната възраст за брак? Коя е идеалната възраст за брак?
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО)
ново
Днес: 311
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това