ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: „Опел“ се заби в автобус

Инциденти

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: „Опел“ се заби в автобус

14917
на 08.09.2019
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: „Опел“ се заби в автобус
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Тежка катастрофа е станала към 14 часа малко след кръстовището за пернишкия квартал „Тева“. Лек автомобил „Опел“ се е забил в автобус на градския транспорт, съобщиха преминаващи шофьори. Катастрофата е станала в посока към центъра на града.

„Гледката беше потресаваща. Колата се беше ударила в задната част на автобуса, и двете превозни средства бяха в лявото платно на пътя. Лекият автомобил до предното стъкло беше под автобуса и смазан“, разказа шофьор, цитиран от "Струма".

препоръчано

Все още не е ясно дали има пострадали и жертви и колко са те.

На мястото са пристигнали екипи на полицията и Бърза помощ.  Патрулите са оградили периметъра на произшествието със сигнални конуси.  Причините за инцидента са в процес на уточняване.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 136
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК