ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Александър Сано проговори за тежката катастрофа с младия Карамански

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Александър Сано проговори за тежката катастрофа с младия Карамански

30238
на 07.01.2022
ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Александър Сано проговори за тежката катастрофа с младия Карамански
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Актьорът и продуцент Александър Сано проговори за пръв път за тежкия инцидент със своя доведен син Иво Карамански-младши. Наследникът на сочения за Кръстник на мафията претърпя катастрофа през есента на миналата година, при която загуби китката на лявата си ръка.

препоръчано

"Още минаваме през това изпитание. Слава Богу, вече мисля, че сме на финална права - чисто медицинските неща приключиха. Сега предстои, както той се шегува, да го направим Робокоп", сподели в "Преди обед" Сано.

Инцидентът става на път за Холандия, където Карамански учи "Музикално продуцентство". Иво заспива на волана от умора.

"Изключително драматично е всичко това, но ние се опитваме да не предобряме нещата - все пак драматично е, но не е трагично. По същото време човек, който познавам, мой близък като брак, чиято майка ми е като майка, ненадейно си замина, абсолютно изненадващо - Ангел Генов. Това е трагичното. Когато млад човек си замине. Много ми е тежко заради него, защото покрай всичките неща със сина ми, не можах да го изпратя като хората", добави Сано.

"Животът е много особен. Много е клиширано човек в такива моменти да си прави равносметки. Но да не му се впечатляваме толкова - има тежки моменти, всички сме за кратко тук. Ако има нещо, което ме усмихна, е това, че след последната му операция във Виена, при мен дойде професорът. Каза ми: "Искам да ви поздравя за вашия син. В цялата си практика не съм виждал 25-годишен млад мъж да преминава през такова нещо - сериозна травма и драма, толкова позитивен. Синът ви е просто изумителен!", разказа още Сано.

Той разкри още, че в момента проучват т.нар бионични ръце и смятат да се възползват от напредналата технология, която позволява заместване на ампутирани крайници

"Те могат да бъдат командвани от импулсите на мускулите и тази ръка вече да върши всичко отново. Някои казват, че е възможно функционалността й да се върне до 80-90%", завърши Сано.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК