Вход
София
Времето в София 13 o C

От първо лице! Оперната певица Мила Михова за битката си с COVID-19. Ето какви са първите симптоми на опасния вирус

От първо лице! Оперната певица Мила Михова за битката си с COVID-19. Ето какви са първите симптоми на опасния вирус

на 17.10.2020
43838
0
От първо лице! Оперната певица Мила Михова за битката си с COVID-19. Ето какви са първите симптоми на опасния вирус
Автор: ПИК
17.10.2020
0
43838

Родната оперна певица Мила Михова вече десети ден се бори в домашни условия с коронавирусната инфекция. Пред БТВ тя разказа за битката си с вируса и как се е заразила.

„В момента съм на десетия ден откакто стана ясно, че съм заразена – разказа тя. - По-добре съм, но възстановяването е доста бавно и нестабилно. Абсолютно е сигурно, че се заразих от баща ми. Първият симптом бе една много лека, повърхностна кашлица, която мислех че е някакво дребно раздразнение от времето, което имах в началото на миналата седмица.

След това загубих вкус и обоняние, и след това лавинообразно ме застигнаха всички други симптоми на коронавируса. Реално всичко протича доста динамично. Опитвам да приемам нещата с хумор, въпреки че това, през което минавам не е никак забавно. На домашно лечение съм, все пак не е най-тежкото. На всеки 20 минути има смяна на сценария.  Най-характерно бе едно адско главоболие. Такова досега не блях имала. Изключително напрежение и болки в очите. Оставя те като парцал.

Взимам стандартните лекарства. Имам късмет, че много близък мой приятел е лекар в отделение за заразени с коронавируса в Париж. Той ми написа една рецепта по френския протокол, който е валиден навсякъде по света. Антибиотици, едно лекарство за разреждане на кръвта. Защото вирусът често причинява щети по кръвоносната система, тромбози и е добре да се пие лекарство за разреждане. Последната ми нощ реално бе доста тежка. Не съм спала от главоболие, болки по цялото тяло, обща отпадналост и то на десетия ден.

Малко ме изненадва това, но се надявам нещата да се оправят бързо”.

 

 

 

Сподели:
свързани новини
Оперната прима Анна Нетребко пипна COVID-19 Оперната прима Анна Нетребко пипна COVID-19
"Здравейте приятели, искам да споделя с вас, че съм...
на 17.09.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34834
архив

На конкурс за прокопаване на голям тунел се явяват американска, френска и българска фирми. Основният въпрос е какво отклонение дават фирмите при срещата на двата ръкава.
Американците:
- Ние гарантираме отклонение от 1 метър!
Французите:
- Ние можем да постигнем отклонение 35 сантиметра!
Българите:
- Ако двата ръкава не се срещнат, ще прокопаем два тунела!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x