ОТ УПОР! Фандъкова простреля ППДБ - подигра се на идеята им за надпартиен премиер: Екзотика!

Акценти

ОТ УПОР! Фандъкова простреля ППДБ - подигра се на идеята им за надпартиен премиер: Екзотика!

165158
преди 6 часа
ОТ УПОР! Фандъкова простреля ППДБ - подигра се на идеята им за надпартиен премиер: Екзотика!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

И страната ни, и градовете ни, имат нужда от редовно правителство, от стабилност и сигурност. Това каза от екрана на БНТ бившият кмет на София Йорданка Фандъкова в първата седмица на предизборната кампания.

препоръчано

Фандъкова припомни, че за 4 години, като кмет на София, е работила със седем различни правителства - редовни и служебни. Тя се оплака, че с непрекъснатата смяна на министри и шефове на агенции, всеки път проектите са започвали отначало.

Фандъкова се оплака, че Асен Василев и Кирил Петков, са извадили от Плана за възстановяване изграждането на третия метродиаметър за разширенията през Подуяне и Слатина през 2022 г. 

"На мен и на много хора, това, което видяхме, беше борба за постове - кой ще е външен министър, кой ще пътува и това развали цялата атмосфера. Не може да поставяш условия и да си последна инстанция“, издаде Фандъкова кое е счупило сглобката и кабинета "Денков-Габриел“.

"Когато отстъпихме на ППДБ съставянето на правителство с единствен наш участник Мария Габриел, тогава всичко беше ОК. След това обаче се започна извиването на ръцете. Това всички го видяха. Мантрите са лесни - идваме в студиата и повтаряме едно и също“, удари тежко тя по ППДБ.

"Това ми се струва много екзотично. Какво значи равно отдалечен човек? Ако има такъв човек, защо хората да гласуват за партиите? Кой ще носи отговорност? Много важно е носенето на отговорност“, съсипа тя и странната идея на ППДБ за надпартиен премиер.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК показа бюлетините за изборите. 28 000 нашенци подали заявления да гласуват в чужбина (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК показа бюлетините за изборите. 28 000 нашенци подали заявления да гласуват в чужбина (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК