ОТ ФРОНТА: Руснаците превзеха станция Starlink в граничния район на Курска област

Европа

ОТ ФРОНТА: Руснаците превзеха станция Starlink в граничния район на Курска област

37220
на 13.08.2024
ОТ ФРОНТА: Руснаците превзеха станция Starlink в граничния район на Курска област
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Части на група войски "Север" превзеха станция Starlink по време на щурм срещу позицията на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в граничния район на Курска област и убиха четирима украински военни, казаха от руското министерство на отбраната, цитирани от руски медии.

препоръчано

“Благодарение на разузнаването с помощта на БПЛА, щурмова група на мотострелковото подразделение на групата войски “Север“ откри бойци на украинските въоръжени сили, разположени в горски пояс, след съобщението командването реши да изпълни щурм на позицията, в резултат на което са унищожени четирима военнослужещи от украинските въоръжени сили и е превзета станция Starlink“, се казва още в съобщението.

“Военнослужещите от екипажа на зенитно-ракетния комплекс “Оса-АКМ“ на групата войски “Център“ по време на бойна работа унищожиха вражески разузнавателен дрон, осигуряващ въздушно прикритие на позициите на наземните части от безпилотни летателни апарати на украинските въоръжени сили в Авдеевка направление на зоната за военни специални операции“, допълват от руското МО.

Ръководителят на екипажа с позивна “Колибри” каза, че комплексът позволява ефективно унищожаване на малогабаритни дронове, пише по темата "Труд“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК