ОТ ЧЕТИРИ СТРАНИ: БФС търси становища за Левски - ЦСКА

Футбол

ОТ ЧЕТИРИ СТРАНИ: БФС търси становища за Левски - ЦСКА

11405
на 13.08.2024
ОТ ЧЕТИРИ СТРАНИ: БФС търси становища за Левски - ЦСКА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Спортно-техническата комисия на Българския футболен съюз поиска допълнителни становища от СДВР, Столична община, Министерството на спорта и Професионалната лига, за да вземе решение как да се действа с дербито между Левски и ЦСКА от 8-ия кръг на сезона.

препоръчано

“След като разгледа представени становища от ПФК “Левски“ Сф и ПФК ЦСКА-София Сф относно изиграване на срещата помежду им в VIII- ми кръг на Първа професионална лига, СТК отлага решението си за следващо заседание, като иска  становища по горното от БПФЛ, СДВР, Столична община и Министерство на спорта като собственик на Националния стадион Васил Левски“, се казва в решението на комисията.

Освен това, от централата пренасрочиха мача между Хебър и Ботев Пловдив за стадион "Христо Ботев" в Града под тепетата, а не за “Георги Бенковски“, където тече подмяна на тревното покритие.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК