От 1 януари милиони телефони остават без това приложение

Технологии

От 1 януари милиони телефони остават без това приложение

32236
на 01.01.2021
От 1 януари милиони телефони остават без това приложение
Автор:   ПИК

Ако сме пропуснали да ъпгрейднем телефона си покрай Коледа, защо да не го направим в първите дни на новата година, особено ако старият ни телефон вече няма да е способен да поддържа едно от най-популярните приложения - WhatsApp.

препоръчано

От днес, първи януари 2021 г., приложението ще спре да бъде активно за милиони потребители на iOS и Android, които използват по-стари версии на операционните системи.

От началото на новата година WhatsApp вече няма да е съвместим с версии на iOS преди iOS 9 или версии на Android преди 4.0.3 (Ice Cream Sandwich).

На практика това означава, че само моделите след iPhone 4 ще имат достъп до WhatsApp, тъй като iOS 9 не е съвместима с по-ранните генерации.

Най-голямото изпитание за Facebook до момента

Същото важи и за смартфоните с Android преди 2011-2012 г., въпреки че някои от тях биха могли да работят и с по-нови версии от Android 4.0.3.

Сподели:
Бомба x
Съпруг и съпруга: Какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва Съпруг и съпруга: Какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - гледайте НА ЖИВО ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - гледайте НА ЖИВО
ново
Днес: 209
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това