ОФИЦИАЛНО: Бившият нападател на "сините" Станислав Костов подписа с кипърския Олимпиакос

Футбол

ОФИЦИАЛНО: Бившият нападател на "сините" Станислав Костов подписа с кипърския Олимпиакос

12392
на 09.09.2020
ОФИЦИАЛНО: Бившият нападател на сините Станислав Костов подписа с кипърския Олимпиакос
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият нападател на Левски Станислав Костов вече официално е футболист на кипърския първодивизионен Олимпиакос Никозия.

препоръчано

28-годишният футболист е свободен агент, след като разтрогна договора си със "сините" по взаимно съгласие в края на юли. Костов е представен като ново попълнение в сайта на клуба.

Нападателят направи много силен сезон 2018/2019 за Левски, в който реализира 24 гола в 39 официални мача, като дори записа три мача за националния отбор на България. Той, обаче, пропусна по-голямата част от последната кампания заради контузия.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК