ОФИЦИАЛНО: Локо София разкара Иван Колев

Футбол

ОФИЦИАЛНО: Локо София разкара Иван Колев

8697
преди 5 часа
ОФИЦИАЛНО: Локо София разкара Иван Колев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Иван Колев вече не е треньор на Локомотив София, разкриха официално от клуба. Раздялата между двете страни е по взаимно съгласие. Ето и официалното съобщение на клуба:

препоръчано

"Локомотив София и старши треньорът Иван Колев се разделиха по взаимно съгласие.

Ръководството на клуба изказва благодарности към Иван Колев за свършената работа и готовността да помогне през лятото - в един момент, пълен с неясноти около клуба с пожелания за здраве и успехи в личен и професионален план!".

Треньорът също коментира раздялата.

"Искам да благодаря на собственика на клуба Веселин Стоянов, на моя щаб - Юли Петков, Николай Георгиев и Владимир Манолков, на всички футболисти и на лекарския щаб. Поехме отбора в изключително сложна ситуация, стабилизирахме го, изпълнихме зададените цели, преминавайки през много трудни изпитания и поставихме основите на един нов отбор. Пожелавам успех на Локомотив и вярвам, че клубът е на прав път с новия собственик", коментира Колев, цитиран от пресслужбата на отбора.

За опитния специалист това беше втори престой начело на "железничарите", след като води тима в периода 2020-22 г.

От началото на сезона "червено-черните" записаха две победи, четири равенства и четири загуби, като заемат 12-о място в класирането с актив от 10 точки.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК