Официално откриване на "Една масонска приказка" в Галерия Vivacom Art Hall на "Оборище" 5

КУЛТУРА

Официално откриване на "Една масонска приказка" в Галерия Vivacom Art Hall на "Оборище" 5

14397
на 12.10.2021
Официално откриване на Една масонска приказка в Галерия Vivacom Art Hall на Оборище 5
Автор:   ПИК

Vivacom Art Hall Oborishte 5 има удоволствието да ви пoкани на ексклузивна изложба "Една масонска приказка" от автора с псевдоним "Анонимус". Официалното откриване ще се състои УТРЕ на 13.10.2021 от 18:30 часа. 

препоръчано

Авторът споделя за изложбата:

"Рисунката е визуално представяне на мисъл като въображение посредством изображение на живо или мъртво същество. Това е и най-точната предварителна скица на склуптура, маслено платно, архитектурен обект и най-евтиното. В архитектурата е план, в счетоводството - сметка, бележка за продукти, некролози свидетелства, дипломи, награди да илюстрираш една мисъл, една дума, една случка, един роман е твоята интерпретация скеч, карикатура, ex libris или графити рисунките или преразкзват случка, състояние или шокират с думи или без думи. Една рисунка не трябва да топли, имате си радиатор, не трябва да е гладна, имате си хладилник и не трябва да е глупава - имате си телевизор. 

Рисунката е илюстрация на мисли, значи е всичко, начало на всяко изкуство." 

Е/А - Л/Л 22.07.2021 Анонимус 

Тази специална селекция от 50 рисунки ще може да бъде видяна в зала "Галерия" в Vivacom Art Hall Oborishte 5 в периода от 13.10.21 г. до 21.10.21 г. - вход свободен. *Всички творби могат да бъдат закупени. 

*Събитието ще се проведе при спазване на всички действащи към момента противоепидемични мерки.

Сподели:
Бомба x
Домашни средства срещу косопад Домашни средства срещу косопад
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов остро: Защо Радев ваксинира хората с флакони с изтекъл срок, а продаде читавите? От 2 години е безхаберен, а сега си прави пиар с коронавируса, за да влиза безплатно в телевизиите - незабавно да уволни Кацаров (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов остро: Защо Радев ваксинира хората с флакони с изтекъл срок, а продаде читавите? От 2 години е безхаберен, а сега си прави пиар с коронавируса, за да влиза безплатно в телевизиите - незабавно да уволни Кацаров (ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това