Охранителната фирма за бития клиент: Камери са заснели всичко, истината е съвсем различна

ЧАС ПИК

Охранителната фирма за бития клиент: Камери са заснели всичко, истината е съвсем различна

127550
на 02.08.2024
Охранителната фирма за бития клиент: Камери са заснели всичко, истината е съвсем различна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Охранителната фирма на пловдивската дискотека, която беше обвинена в неоснователен побой над клиент, излезе с позиция по случая.

препоръчано

Ето и становището на охранителната фирма:

Във връзка с отправеното обвинение от лицето "Филип Крус" към служителите на охранителната фирма за нанесен му побой в дискотеката, искаме да заявим, че сме запознати със случая, провеждаме вътрешна проверка и държим истината да излезе наяве.

Напълно разбираме възмущението на хората при така представената версия и показани снимки. В момента тече разследване от полицията, на което оказваме пълно съдействие. С прегледа на видеозаписите, които сме предоставили на полицията, от наша страна установяваме пълно несъответствие с казаното от него и реалната ситуация.

Охраната е била повикана заради агресивното поведение на лицето спрямо клиенти на заведението. Неговата агресия не е престанала и е довела до извеждането му. Твърдението, че лицето е било изведено без причина, е напълно невярно.

На видеозаписите се вижда, че при изваждането му от дискотеката по целия път навън той е държан от двама охранители и от никого не е удрян или душен. След ката бива изваден от клуба, вместо да си тръгне, започва да налита на охранителите, като излезлите лица от неговата компания не успяват да го удържат, ясно се вижда как той нанася удари с юмрук, вследствие на което имаме двама пострадали служители.

Това се потвърждава както от служители, така и от клиенти на заведението. След приключване на разследването ще съдействаме за публикуване на видеозаписите. 

Периодично се провеждат инструктажи на служителите. Ние, както и клуба, не толерираме под никаква форма прояви на превишаване на служебните правомощия.

Бъде ли установено такова при разследването, въпросният служител ще си понесе последствията. Ако някой цели да става известен и да набира последователи, то нека да не става за наша сметка. При потвърждаване на подобни неистини ще предприемем съответните законови мерки, включително и финансови такива за уронване престижа на фирмата.

Красимир Станков

Представител на фирма "Гелев-ЕВГ" ЕООД

Районна прокуратура – Пловдив образува досъдебно производство за това, че на 28.07.2024  г., в гр. Пловдив пред нощно заведение е причинена телесна повреда на Ф.К., на 27 г., като деянието е извършено от длъжностно лице. Разследването е възложено на 5 РУ, гр. Пловдив. Досъдебното производство е образувано след подадена жалба, към която има приложени медицински документи, както и снимков материал. Наблюдаващият прокурор от Районна прокуратура – Пловдив е дал указания да се разпитат всички замесени в случая лица и да се назначат нужните експертизи за разкриване на фактическата обстановка. Срокът за разследване е двумесечен.

Припомняме, че потърпевшият твърди, че е бил пребит в пловдивска дискотека от охранителите без обяснение. По думите му той е бил душен, ритан и бит от няколко служители, без да получи обяснение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК