Оцениха "Джузепе Меаца" на 200 млн. евро

Световен футбол

Оцениха "Джузепе Меаца" на 200 млн. евро

6213
преди 5 часа
Оцениха Джузепе Меаца на 200 млн. евро
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Италианската данъчна служба сложи цена от 200 млн. евро на стадион "Сан Сиро" и площта около него, съобщиха медиите в Италия.

препоръчано

Така ако Милан и Интер искат да закупят съоръжението, ще трябва да заплатят тази сума.

Общината на Милано е собственик на площта. "Гадзета дело Спорт" се позовава на източници от правителството, според които от Милан и Интер подготвят общо съобщение, което ще бъде публикувано в края на октомври или началото на ноември.

Все още няма отговор на "нерадзурите" и "росонерите" по това решение, но в Италия смятат, че към момента от Интер е клубът, който повече се интересува от закупуването на стадиона и прилежащите площи.

"Нерадзурите" дори наскоро платиха 40 млн. евро, за да придобият парцел в Сан Донато, където имаха планове за стоеж на собствен стадион, напомни "Гол.бг".

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 112
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК