Очаква се БСП да внесе мотивите за вота на недоверие към кабинета на тема "Здравеопазване"

Политика

Очаква се БСП да внесе мотивите за вота на недоверие към кабинета на тема "Здравеопазване"

9416
на 15.10.2018
Очаква се БСП да внесе мотивите за вота на недоверие към кабинета на тема Здравеопазване
Автор:   ПИК

Очаква се БСП да внесе мотивите за вота на недоверие към кабинета „Борисов 3“ на тема „Здравеопазване“. Мотивите са разделени на три части: сегашното състояние и проблеми в здравеопазването; предложенията на правителството за реформи в сектора и алтернативата на БСП във „Визия за България“. Мотивите бяха готови още преди седмица, но БСП обяви, че преди да ги внесе, ще проведе извънпарламентарни консултации със съсловните организации в сектор „Здравеопазване“. Днес се очаква да се проведе последната среща от консултациите, а след това се очаква ръководството на партията да внесе мотивите по вота на недоверие в деловодството на Народното събрание. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

ПГ на „БСП за България“ разполага със 79 народни представители, чиито подписи са достатъчни за внасянето на мотивите и проекторешението за вот на недоверие. Решението за вот на недоверие бе взето на 29 септември 2018 г. на заседание на Националния съвет на БСП. Поводът за вота е влошаващото се състояние на здравеопазването и готвените от управляващите реформи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК