Очаква се Румен Радев да обяви кога ще връчи втория мандат за редовно правителство

ЧАС ПИК

Очаква се Румен Радев да обяви кога ще връчи втория мандат за редовно правителство

30477
на 08.07.2024
Очаква се Румен Радев да обяви кога ще връчи втория мандат за редовно правителство
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Очаква се президентът Румен Радев да обяви кога ще връчи втория мандат за съставяне на редовно правителство.

препоръчано

Той отива при ДПС. След напрежението, което се породи в Движението за права и свободи обаче, не е ясно какъв ход ще предприемат. Единият съпредседател Делян Пеевски обяви, че веднага ще върнат папката неизпълнена, а другият - Джевдет Чакъров, изрази позиция, че трябва да се направи всичко възможно за съставяне на правителство.

По процедура папката се дава на кандидат за премиер по предложение на парламентарната група, чийто председател е Пеевски. Вчера дойде и ново предложение за третия мандат - техническо правителство. То е на ДСБ, но тепърва ще се обсъжда в ПП-ДБ дали да призоват президента да им връчи третия мандат, ако вторият се провали.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК