ОЧИТЕ НА ЧЕТИРИ: Мамят възрастни хора с нова схема в Ямболско

Региони

ОЧИТЕ НА ЧЕТИРИ: Мамят възрастни хора с нова схема в Ямболско

14347
преди 4 часа
ОЧИТЕ НА ЧЕТИРИ: Мамят възрастни хора с нова схема в Ямболско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

За нова схема за телефонни измами предупреждават от полицията в Ямбол. Възрастната жена, която е била обект на обаждането, не е изпълнила указанията на измамниците.

препоръчано

Възрастната жена е получила две обаждания вчера следобед на стационарния си телефон.

Първоначално позвънил мъж, който се представил за полицейски служител и заявил, че синът й е арестуван. Последвало второ обаждане, този път от мъж, който уверил жената, че е  адвокат и предложил да бъде защитник на сина й в съда и да съдейства за неговото освобождаване. 

Жената не се поддала на измамата и разказала за случилото се на сина си. От полицията отправят пореден апел при подобни обаждания гражданите да запазят спокойствие и да не предават пари по какъвто и да било начин.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ осветлява нови схеми и измами на Терзиев и Бонев: Докога ще гледаме сериала Кметът беглец?! (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ осветлява нови схеми и измами на Терзиев и Бонев: Докога ще гледаме сериала "Кметът беглец"?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК