Още две певици напуснаха "Пайнер"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Още две певици напуснаха "Пайнер"

15989
на 04.02.2022
Още две певици напуснаха Пайнер
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Меката на попфолка "Пайнер" се оголи още повече, защото има поредни певици, които напуснаха музикалното семейство. Една от големите звезди вече не присъства в каталога им с изпълнители.

препоръчано

Оказва се, че чалга фурията Гергана май няма намерение да продължи да се занимава с музика в бъдеще. Певицата, която само за една нощ стана истинска сензация с дебютната си песен "Губя те бавно", се е преориентирала към друга професия и тихомълком е напуснала димитровградската фирма.

Барбито на попфолка, която завърши екология в Софийския университет, искала да се развива именно в тази сфера, коментират от обкръжението й.

В каталога на димитровградската компания не присъства и друго култово име от зората на фолка. Става въпрос за Силвия, която навремето се прочу като певицата с най-големия естествен бюст. Нейната кариера също отдавна залезе и явно е решила окончателно да скъса с шоубизнеса и музикалните си изяви.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Сарафов се скъса да хвали и да благодари на американското посолство и ФБР. Кенет Мертен: Даваме 5 млн. долара за информация за Ружа Игнатова (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Сарафов се скъса да хвали и да благодари на американското посолство и ФБР. Кенет Мертен: Даваме 5 млн. долара за информация за Ружа Игнатова (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК