ОЩЕ ЕДИН: И Хидиуед смаза от критики ЦСКА след поредната издънка при Томаш

Футбол

ОЩЕ ЕДИН: И Хидиуед смаза от критики ЦСКА след поредната издънка при Томаш

10216
преди 5 часа
ОЩЕ ЕДИН: И Хидиуед смаза от критики ЦСКА след поредната издънка при Томаш
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият футболист на ЦСКА Мурад Хидиуед, който бе част от тима на армейците, ударил с 1:0 на „Анфийлд“ Ливърпул в пресявките на Шампионската лига през 2005 година, разкритикува представянето на червените в последно време.

препоръчано

Вчера ЦСКА отново разочарова, губейки с 0:1 от Септември. "Армейците" продължават да се излагат и при Томаш, който вече има две загуби и едно равенство от пет мача.

“ЦСКА завинаги. Не виждам отбора си на това ниво… Много слаби резултати… Много лошо тактическо ниво…Няма битка. Не на индивидуално или колективно ниво. Ризата нито се купува, нито се продава. Тя отнема мъжествеността“, написа във фейсбук Хидиуед.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК