Още една жертва от мелето по пътя Варна - Бургас

Инциденти

Още една жертва от мелето по пътя Варна - Бургас

14722
на 28.07.2019
Още една жертва от мелето по пътя Варна - Бургас
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

35-годишен мъж е починал в болница след катастрофата по пътя Варна - Бургас. Това съобщиха от ОДМВР - Варна. Той е бил шофьор в лекия автомобил "Опел". Възстановено е преминаването на автомобили по пътя. По случаят е образувано досъдебно производство, изясняват се причините и обстоятелствата, довели до инцидента.

На 28 юли около 10,15 часа на пътя Варна - Бургас в района на с. Горица възникна тежка катастрофа между лек автомобил "Опел" с чуждестранна регистрация и тежкотоварен автомобил "МАН". На място загинаха 32-годишна жена и дете от лекия автомобил.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК