Още рокади в Русия: Болест повали Рамзан Кадиров - Чечения с нов лидер

СВЕТЪТ ДНЕС

Още рокади в Русия: Болест повали Рамзан Кадиров - Чечения с нов лидер

37370
на 16.01.2020
Още рокади в Русия: Болест повали Рамзан Кадиров - Чечения с нов лидер
Автор:   ПИК

Чеченският премиер Муслим Хучиев е поел функциите на президент на южната руска автономна република, предаде ТАСС.

препоръчано

Ръководителят на правителството в град Грозни е започнал да изпълнява длъжността лидер на Чечения във връзка със заболяване на Рамзан Кадиров. "Господин Кадиров не се почувства добре преди три дни. Той си взе болнични. Понякога дори най-силните мъже може да станат жертва на вируси", е заявил депутатът от Чечения в Държавната дума (долната камара на федералния парламент) Шамсаил Саралиев.

По думите на законодателя Кадиров е следял много внимателно ситуацията в република и е вземал управленски решения, въпреки временната си нетрудоспособност. "Аз се надявам, че президентът на Чечения ще се възстанови в най-скоро време", е казал още Саралиев.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това