ОЩЕ РОКАДИ: Нов шеф в Локо (София)

Футбол

ОЩЕ РОКАДИ: Нов шеф в Локо (София)

14485
на 08.07.2024
ОЩЕ РОКАДИ: Нов шеф в Локо (София)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Управленските промени в Локомотив (София) продължават. Червено-черните вече имат нов собственик в лицето на Веселин Стоянов, който взе акциите от Иван Василев.

препоръчано

Столичните железничари ще имат и нов изпълнителен директор. Досегашният такъв Бойчо Величков ще заема друга позиция. Легендата на Локо и бивш национал става технически директор на клуба. Той ще отговаря и за стадиона, по който също се очаква подобренията, започнати от Иван Василев, да продължат.

В последните дни на съоръжението се поставят банери на новия спонсор - букмейкърска компания, която ще подсигури и част от бюджета на клуба.

Локомотив продължава и работата по селекцията. Очаква се в следващите дни към тима да се присъедини младежки национал. В събота червено-черните изиграха поредна контрола - 0:0 срещу Ботев (Враца). Отборът още няма победа в летните проверки. "Железничарите" паднаха от Марек на "Бончук", а преди това направиха равенство с Миньор (Перник).

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК