Още трима натровени с метилов алкохол, са приети в МБАЛ Благоевград

ЧАС ПИК

Още трима натровени с метилов алкохол, са приети в МБАЛ Благоевград

5948
на 29.12.2015
Още трима натровени с метилов алкохол, са приети в МБАЛ Благоевград
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Още трима са приети в МБАЛ Благоевград, натровени от фалшивия алкохол в Якоруда. Нови трима натровени от злополучната "свинска сватба" в Якоруда бяха приети тази нощ в МБАЛ Благоевград.

препоръчано

Снощи към 18 часа бе приет 28 годишен младеж, който е изпил около 300 мл от ракията с високо съдържание на метилов алкохол. Той е настанен в реанимацията. Тази нощ са приети още двама - на 23 и на 28 години, които са пили само по 50 грама на рождество Христово - 25 декември. По думите на единия, му е прилошало едва вчера. Паднал на земята и започнал да повръща.

Той обяснил, че е от Сандански помогнал при разфасоването на прасето в ромската махала в Якоруда, и така в движение изпил 50 мл и си тръгнал. По думите му алкохолът бил много ароматен и приятен на вкус. Вторият пострадал, приет тази нощ, също е изпил само 50 мл, след което и той си тръгнал.

Както информирахме, вчера бе задържан 42-годишният Тайфия Мекльов, продал ракията на компанията. Вследствие на употребата на този домашен алкохол с неясен засега произход, починаха четирима от две различни компании, петима са настанени в реанимация. Двамата постъпили тази нощ в момента се намират в СПО на МБАЛ Благоевград и в момента им се правят вливания, след което ще бъде преценено дали и те ще бъдат настанени в реанимация.

Петимата, които са в реанимацията, засега са в стабилно състояние, Минали са и на хемодиализа за изчистване на метиловия алкохол в кръвта. Днес най-вероятно ще бъде гледана мярката за неотклонение на Меклоьв, който първоначално Бе задържан за 24 часа. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК