Павела Митова: Енергетиката е гръбнакът на икономиката, изумена съм, когато политици се опитват да я унищожат

Политика

Павела Митова: Енергетиката е гръбнакът на икономиката, изумена съм, когато политици се опитват да я унищожат

7467
преди 5 часа
Павела Митова: Енергетиката е гръбнакът на икономиката, изумена съм, когато политици се опитват да я унищожат
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кандидат-депутатът от ИТН каза, че трябва да се изготви дългосрочен план
Енергетиката е гръбнакът на икономиката. Изумена съм когато български политици се опитват да я унищожат, защото така унищожават промишлеността. Когато говорим за енергетика, трябва да се мисли в дългосрочен план, да се изготви широка стратегия, която обхваща целия микс от енергийни източници.

препоръчано

Това каза кандидат-депутатът от ИТН Павела Митова по NOVA NEWS. Тя посочи, че „трябва да се прекрати раздаването на средства на наши хора, за да направят проекти, за които не се знае какъв е стратегическият им капацитет.

Митова посочи, че изваждането на Електроенергийния системен оператор (ЕСО) и "Булгартрансгаз" от структурата на Българския енергиен холдинг ще дестабилизира финансово както холдинга, така и всички останали дружества. „Ако това се случи, ще бъде прекратено кросфинансирането в самия холдинг“, допълни тя.

Кандидатът за депутат от ИТН подчерта, че винаги са се противопоставяли на рязката либерализация на енергийния пазар и смятат, че тя трябва да бъде отложена. И подчерта, че в противен случай всички граждани биха станала енергийно бедни.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК