ПАДЕНИЕ! Скандалният пиар на свитата около Доган, замогнал се покрай деребеите, обижда екипа на ПИК! Колтуклиева го навря в миша дупка

Акценти

ПАДЕНИЕ! Скандалният пиар на свитата около Доган, замогнал се покрай деребеите, обижда екипа на ПИК! Колтуклиева го навря в миша дупка

541414
на 31.08.2024
ПАДЕНИЕ! Скандалният пиар на свитата около Доган, замогнал се покрай деребеите, обижда екипа на ПИК! Колтуклиева го навря в миша дупка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандалният пиар на Ахмед Доган и кохортата му - Хабил Хабилов, си позволи да се държи арогантно към екипа на ПИК по време на снощните събития пред Боянските сараи, обитавани доскоро от почетния председател на ДПС.

препоръчано

Припомняме, че вчера стана ясно, че собственикът на палатите в "Бояна" и "Росенец" - Данаил Папазов, си ги иска обратно. В изявление до медиите той твърди, че Ахмед Доган незабавно трябва да освободи имотите. Вместо това, Сокола изпрати сподвижниците си да бранят имението му в "Бояна". Екип на ПИК, отзовал се на място, потърси обяснение за акцията пред имот, оказал се чужда собственост. Докато колежката ни Цвети Борисова търсеше мнението на Илхан Кючюк, към нея се приближи Хабил Хабилов и започна да обижда колежката ни.

Разбира се, възпитанието и интелекта на Цвети Борисова не й позволиха да падне на нивото му и тя опита да отговори с въпроси за корупцията и скандалите, в които Доган и хората му са потънали.

Хабил Хабилов нашумя покрай медийни разкрития, че със заплата от 1500 лв. е успял да отвори лукс салон на жена си и живее в баровския кв. “Кръстова вада”.

Съпругата на Хабил е горда притежателка на елитен салон за красота в столичния Студентски град, където глези академичните кокони с уреди последна дума на техниката. Лъскавото студио е кръстено на самата нея – Nevzer Yalchin Beauty Studio и е разположено върху впечатляваща квадратура. Вътре оборудването е “от пиле мляко” - последен клас лазерна епилация, лимфа преса, кавитация, G5 вибрационен уред за отслабване, EMC Тесла за скулптуриране на извивките, Фибродермс и Липодермс за извайване на фигурата като не броим изгъзиците за лице, коса и скалп. Без да сме душмани на оправната булка, само стойността на уредите възлиза на стотици хиляди левове и с подобен клас могат да се похвалят единствено утвърдени салони за естетика и красота.

Семейството от своя страна обитава просторен апартамент в елитния квартал “Кръстова вада”, на метри от Мол “Парадайс” и с разкошна гледка към Витоша. Цените там също си ги бива и двустайно жилище не пада под 180 бона в евро, наемите също хвърчат в небесата, а съседи на двойката са мастити баровци, вип държанки, скъпо платени мениджъри и ИТ-милионери.

Въпросът, който редовите депесари си задават, е откъде провинциален момък, който в никакъв случай не блести с особени професионални качества, а речта му е изпъстрена с турцизми и делиормански диалекти, може толкова да напредне в пиарската професия, че да живее като босфорски бей.

Една от версиите, които се ширят в парламентарните кулоари, е, че Хабилов имал навика да “щипва” от медийните бюджети на ДПС, пише сайтът crimesbg.com. Още по-скандална хипотеза, която се разнася из медия шоповете твърди, че е имало случаи хора като Хабил Хабилов да си изкрънкат безплатни публикации във водещи издания, а след това да лъжат партийните си шефове, че главните редактори са поискали баснословни суми за материала.

Държанието на Хабилов възмути и водещата на ПИК TV Соня Колтуклиева. Тя му изпрати есемес, с който го навря в миша дупка: Вижте го:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК