Падна ли чадърът над Константин Стаменов от "Стомана" Перник?

Икономика

Падна ли чадърът над Константин Стаменов от "Стомана" Перник?

101174
на 21.09.2019
Падна ли чадърът над Константин Стаменов от Стомана Перник?

Последвайте ни в Google News Showcase

Решихме да се поинтересуваме кой управлява скандалното дружество „Стомана индъстри“, което се оказа, че обгазява жителите на Перник, след като най-после се надяваме да имаме чист въздух в града. Стана ни любопитно защо толкова дълго време бе пазена информацията за това, че именно пернишката "Стомана "е замърсителят в града, от който всички се оплакват. Това пише във фейсбук перничанката Живка Трифонова по повод разкритията на РИОСВ-Перник за причинителя на обгазяването с бакелит, побъркал жителите на града в последния месец.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Официално управител на дружеството е гръцки гражданин, но не можем да коментираме дали той не е подставено лице. Само можем да предполагаме. Бърза проверка в интернет ни насочи към името на Константин Стаменов, който на документи се води директор „Стратегическо планиране и инвестиции“ в „Стомана индъстри“ АД. Но освен тази ръководна и влиятелна длъжност, едновременно с това той е и председател на Управителния съвет на БФИЕК – Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори. Стаменов се появява често в медиите като представител на тази организация и ръси бисер след бисер, но никъде не говори за бизнес ангажираността си", пише още жената в коментара си. ПИК вече съобщи, че неофициално в бизнес средите за бос на дружеството се смята спонсорът на президента Георги Първанов - Людмил Стойков.

"От уебстраницата на БФИЕК става ясно, че почетният и председател е Петър Домусчиев, който е баща на небезивестните братя Домусчиеви. Добре, че и техните връзки са се оказали недостатъчни да спасят Стаменов и да излезе истината за замърсителя, предвид огромния екологичен проблем, който е поставил под заплаха Перник", завършва Трифонова.

*Коментарът е от фейсбук профила на Живка Трифонова в групата "Снимай Перник"

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Шефът на ДАНС Пламен Тончев пред ПИК: Операцията срещу Паскал започнала преди повече от 8 месеца, Живко Коцев е следен половин година Шефът на ДАНС Пламен Тончев пред ПИК: Операцията срещу Паскал започнала преди повече от 8 месеца, Живко Коцев е следен половин година
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК