Падна мистерията какво рисува Бойко Борисов на белия лист в парламента (ВИДЕО)

Акценти

Падна мистерията какво рисува Бойко Борисов на белия лист в парламента (ВИДЕО)

741570
на 04.07.2024
Падна мистерията какво рисува Бойко Борисов на белия лист в парламента (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Откакто е депутат, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов уплътнява времето си в пленарна зала със създаването на художествени произведения. 

препоръчано

Вглъбен над белия лист председателят на Парламентарната група на герберите упражнява уменията си в изобразителното изкуство, с каквито многократно се е хвалил назад в годините.

Днес падна мистерията какво рисува Борисов. Една от камерите на БНТ засече "творбата" на бившия премиер.

Заложбите на Борисов в областта на изобразителното изкуство намериха признание преди повече от 12 години, когато министърът на културата Вежди Рашидов каза, че виждал премиера да рисува хубави скици, особено на заседанията на Министерски съвет и затова допуска възможността Бойко Борисов да развие талант като Пикасо или Гоген. 

Още по време на кметуването си на София, Борисов за пръв път разкри една от малките си тайни - обича да рисува.

По-точно да прерисува. Най-силен бил в "Слънчогледите" на Ван Гог. Ставали му като истински. Бившият главен секретар на МВР призна в интервю за "Труд", че навремето обичал да става посред нощ и да рисува. Научил го негов служител в охранителната му фирма, който тогава бил студент художник, а сега вече работел в Лондон. Студентът научил Борисов да опъва платна, да ги грундира, да ги подготвя, преди да положи боите. След като завършел картината, той полагал подписа си и поставял платното в рамка. Ставали като истински, не скромничи градоначалникът.

Бойко Борисов дълго време криел заложбата си, но бил разкрит от свои приятели.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК