ПАЗАРЛЪК: Наско Сираков иска 30 бона заплата в Левски

Футбол

ПАЗАРЛЪК: Наско Сираков иска 30 бона заплата в Левски

10464
на 08.06.2021
ПАЗАРЛЪК: Наско Сираков иска 30 бона заплата в Левски
Автор:   ПИК

Настоящият собственик на Левски Наско Сираков се опитва да си уреди заплата от 30 хил. евро на месец от кандидат-купувача на Левски Джоузеф Диксън. Англичанинът ще придобие мажоритарния дял акции на "сините" точно от Сираков, ако сделката стане факт.

препоръчано

Пред медиите Сираков обяви, че щял да ръководи спортно-техническата част. Той ще търси подобаващо за името и експертизата си месечно възнаграждение, разкриват колегите от "Тема спорт". Освен 30 хил. евро на месец, се очакват и бонуси за постигнати резултати.

Предвижда се бъдещият директор в спорта Наско Сираков да остане и в Надзорния съвет на клуба, както и да поеме председателството на Управителния съвет. В тези структури няма да попадне Константин Папазов.

Правят се сондажи като изпълнителен директор да остане Павел Колев. Но такъв може да бъде и Диксън.

Все още не е ясно дали и под каква форма в Левски ще бъде Благой Георгиев.

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 186
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това