Пазарът на Красно село стриктно спазва мерките     

Акценти

Пазарът на Красно село стриктно спазва мерките     

7156
на 08.04.2021
Пазарът на Красно село стриктно спазва мерките     
Автор:   ПИК

На пазара в „Красно село“ стриктно се спазват противоепидемичните мерки и се следи за дистанция, и носене на маски. Това заяви Николай Попов, изпълнителен директор на „Пазари ЮГ“ ЕАД. Той  препоръчва хората да не се притесняват и да пазаруват плодове, и зеленчуци на открито.

препоръчано

Пазар „Красно село“ винаги предлага прясна продукция, директно от земеделските производители в България.   На пазара има изграден пропускателен режим и еднопосочно движение. Монтирана е система за мониторинг на броя на посетителите и не се допуска превишаване на броя клиенти на пазара.На входа има още дезинфектант и маски.

В момента имаме по-свито търсене, но вече има пресни пролетни зеленчуци. Пандемията оказа негативно влияние върху търсенето на храни като цяло. Така се стига до това, че се потребява, точно колкото е нужно. Излишното потребление на храни не съществува към момента, коментира Николай Попов. Като цяло при групата на плодовете и зеленчуците имаме по-ниски ценови равнища спрямо миналата година, но при храните имаме изменения нагоре – средно със 7-8 %, но по-скоро те са свързани с промишлени разходи, а не толкова с пазарната реализация”, обясни той.

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Страшен екшън в парламента - ГЕРБ на бунт срещу новия ОФ (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Страшен екшън в парламента - ГЕРБ на бунт срещу новия ОФ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 177
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това