ПАЗЕН ОТ НСО: Главчев се нареди на опашка, за да гласува, изнерви гардовете си

Акценти

ПАЗЕН ОТ НСО: Главчев се нареди на опашка, за да гласува, изнерви гардовете си

119197
на 09.06.2024
ПАЗЕН ОТ НСО: Главчев се нареди на опашка, за да гласува, изнерви гардовете си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Служебният премиер Димитър Главчев се нареди на опашка пред изборната си секция, за да упражни правото си на глас. Точно в 8,30, придружен от бодигардовете си от НСО, той застана чинно, за да изчака реда си. 

препоръчано

Нетърпеливите журналисти от Нова телевизия направиха няколко включвания, за да запълнят времето, докато Главчев гласува.

След 15-минутно чакане той най-накрая стигна до машината, с която избра да гласува. Посуети се малко, докато се справи с вота, след което пусна своя глас.

"Гласувах политиците да са почтени и да работят в интересите на хората, да поставят обществените интереси над личните. Надявам се бързо да бъде сформирано правителство, както и стабилен парламент с пълен мандат. България е избрала своя европейски път на развитие, така че да продължим в същата посока", заяви пред журналисти служебният премиер. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК