Пакистан възстановява търговските полети към Кабул от 13 септември

СВЕТЪТ ДНЕС

Пакистан възстановява търговските полети към Кабул от 13 септември

3680
на 11.09.2021
Пакистан възстановява търговските полети към Кабул от 13 септември
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пакистанският национален превозвач Pakistan International Airlines (PIA) ще възобнови пътническите полети до Кабул от 13 септември (понеделник). Това съобщи пакистанският телевизионен канал BOL News, цитиран от „Фокус“.

препоръчано

Според него Афганистанската служба за гражданска авиация вече е издала разрешение на PIA да кацa на летището в Кабул. По този маршрут ще се използват самолети „Еърбъс“ А320.

Афганистанската национална авиокомпания Ariana Afghan Airlines заяви, че възнамерява също да възобнови международните полети от следващата седмица. Международните въздушни съобщения ще бъдат възобновени с техническа поддръжка от Турция и Катар, съобщи информационния ресурс Afghanistan Urdu в „Туитър“.

Информация обаче не посочва в кои държави възнамерява да лети афганистанският въздушен превозвач. По -рано обаче местните медии съобщиха, че могат да бъдат възобновени полетите до Индия, Турция, Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК