Пак изправят Баневи на подсъдимата скамейка

Темида

Пак изправят Баневи на подсъдимата скамейка

61784
на 12.09.2024
Пак изправят Баневи на подсъдимата скамейка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Поредно заседание ще има по делото срещу Николай и Евгения Баневи, обвинени в участие в организирана престъпна група. Те са призовани в Софийския градски.

препоръчано

Срещу семейството са повдигнати обвинения за извършване на данъчни престъпления, пране на пари и незаконно притежание на оръжие. Съпругата му, Евгения Банева, е обвинена като помагач в престъпната дейност.

Прокуратурата твърди, че групата е функционирала с цел укриване на данъци и източване на средства чрез сложни финансови схеми, като допълнително са били извършвани дейности по изпиране на незаконно придобитите средства. Последното заседание по делото се проведе през юни 2024 г.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК