ГОРЕЩО
САМО В ПИК! Горещо проучване на „Сова Харис“ дни преди вота – ГЕРБ бие убедително, взима 25%. Второто място на ППДБ виси на косъм. ДПС-Ново начало върви нагоре (ГРАФИКИ)
"БЕДСТВЕН" МИНИСТЪР: Емел Етем провалила изграждането на ключов обект в Кърджали, имала интереси в наливането на...
Проф. Михаил Константинов вещае изборен АНТИРЕКОРД, още 200 000 по-малко ще стигнат до урните
АЛЪШ-ВЕРИШ ЗА ВОТА: Кмет на Доган подарил 11,3 млн. лв. на близка фирма, а чрез нея се върти...
ГОРЕЩА ПРОГНОЗА на "Маркет Линкс": ГЕРБ първи на вота с 24%, ППДБ изостават с 10 пункта
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 250 г сирене, 500 г спанак, 1 глава лук, 5 скилидки чесън, 2 люти чушки (по желание), 2 ч.л. къри, 300 мл олио, сол.
препоръчано
Начин на приготвяне: В дълбок тиган запържете до златисто нарязаното на кубчета сирене. Извадете го и оставете да се отцеди. Запържете лютите чушки. Поръсете с кърито, разбъркайте, сложете настъргания лук и счуканите скилидки чесън и пържете 3-4 минути. Добавете нарязания на тънки лентички спанак, посолете, разбъркайте и задушавайте на умерен огън, докато спанакът омекне. Върнете изпърженото сирене и задушете на тих огън, докато ястието остане на мазнина.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1056420
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
810267
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
351068
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1155410
на 04.10.2021