Палестина ли? Няма такава държава, щом Цецка не знае

Акценти

Палестина ли? Няма такава държава, щом Цецка не знае

207468
на 29.05.2024
Палестина ли? Няма такава държава, щом Цецка не знае

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува.

препоръчано

Какво значение има, че България е признала Палестина като една от 9-те държави, членуващи в ЕС?! Цецка не го знае и не се интерусува.

Признали сме Палестина още през 1988 г. И? Цецка не го знае и не се интересува.
Не е срамно да не знаеш нещо. Макар че, когато си плануваш разговор на дадена тема, трябва да си подготвен за нея. Особено когато зад тебе стои цял екип. Цецка явно не го знае и не се интересува.

Срамното и страшното е, когато войнстващо отричаш истината, само защото не се интересуваш от нея. И не ти харесва тя. А ти се изживяваш като последна инстанция. Тропаш с крак, казваш "Не е така" и "истината" се променя.

Цецка е олицетворението на казионния модерен евроатлантически мейнстрийм.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват
ПИК TV x
Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО) Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 124
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК