ПАНАИРИ В ППДБСС! Скандалният общински съветник Благовест Георгиев се изцепи, че пиянската му катастрофа била "мокра поръчка", негов колега го опозори жестоко

Акценти

ПАНАИРИ В ППДБСС! Скандалният общински съветник Благовест Георгиев се изцепи, че пиянската му катастрофа била "мокра поръчка", негов колега го опозори жестоко

114002
на 27.06.2024
ПАНАИРИ В ППДБСС! Скандалният общински съветник Благовест Георгиев се изцепи, че пиянската му катастрофа била мокра поръчка, негов колега го опозори жестоко
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Общинският съветник Благовест Георгиев беше пиян във вечерта, когато стана инцидента, при който блъсна кола. Това твърди колегата му Симеон Ставрев, общински съветник от "Продължаваме промяната"-"Демократична България"-"Спаси София".

препоръчано

Двамата са били на събиране на кмета на „Оборище“, на което са присъствали и други общински съветници, както и районни кметове.

„Да твърди, че не е бил пиян, е пълен абсурд. Това е крайна наглост“, заяви Ставрев.

Повод за думите му са позиция от по-рано днес на Благоевст Георгиев, в която той отрича всички обвинения и твърди, че събитията от онази вечер били политическа поръчка.

Припомняме, че ПИК съобщи преди всички за катастрофата с почерпения общински съветник от ППДБСС.

"Благо определено беше пиян на това събитие, със сигурност мога да кажа това нещо. Това, което той казва, е абсолютна наглост“, допълни колегата му Симеон Ставрев.

Симеон Ставрев обясни, че си е тръгнал преди него и не е знаел, че е с кола и ще се качи на нея.

„Ако знаех, щях да му кажа да не се качва“, допълни общинският съветник.

„Той беше пиян и това, че е отказал кръвен тест и дрегер само доказва, че иска да се скрие от правосъдието. Според мен този човек няма никакво място в общинския съвет. Като говори за морал и за всичките проблеми, които изброи, е абсолютно изопачаване на нещата. Това е абсолютно недопустимо“, заяви Симеон Ставрев.

Според него Благовест Георгиев е „напазаруван“ от някоя от другите групи и ще обслужва други интереси.

Георгиев от своя страна бе категоричен, че няма да си подаде оставката като общински съветник. Обясни, че е бил в шок и не е взел правилно решение, пише бТВ.

Приема за грешка, че е отказал да даде проба за алкохол. Категоричен е, че не е шофирал пиян.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК