Панаир в Панагюрище навръх Разпети петък

Региони

Панаир в Панагюрище навръх Разпети петък

4773
на 22.04.2021
Панаир в Панагюрище навръх Разпети петък
Автор:   ПИК

Традиционният панаир в Панагюрище на Разпети петък ще се състои, макар и в много по-малък формат, съобщи Соня Калпакова, управител на “Пазари и паркинги” ЕООД, организатори на това така очаквано от панагюрци събитие.

препоръчано

Тази година в празника на народните занаяти ще вземат участие около 40 от най-добрите и атрактивни майстори от Троян, Ловеч, Габрово и Панагюрище, предава сайтът "Оборище.бг".

Теренът, на който ще бъдат разположени занятчиите е намален, те ще бъдат ситуирани само в пространството зад покритата част на пазара. Ще бъдат представени единствено произведения на български занаяти и изкуства, и стоки собствено производство – керамика, ръчно изработени свещи, бижута, изделия от дърво и метал, икони.

Разбира се, ще има пресни плодове и зеленчуци на земеделски производители от региона.

Панаирът ще се проведе на 30 април и 1 май при строго спазване на всички противоепидемични мерки. 

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 304
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това