ПАНАИР: Спенс извади скандални чатове с бившата си жена - ето как изхвърляла подаръците за сина му, пловдивски бизнесмен искал да осинови детето на рапъра (СНИМКИ)

Акценти

ПАНАИР: Спенс извади скандални чатове с бившата си жена - ето как изхвърляла подаръците за сина му, пловдивски бизнесмен искал да осинови детето на рапъра (СНИМКИ)

58000
на 19.01.2021
ПАНАИР: Спенс извади скандални чатове с бившата си жена - ето как изхвърляла подаръците за сина му, пловдивски бизнесмен искал да осинови детето на рапъра (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

В същинска турска сапунка се превръща раздялата между рапъра Спенс и майката на най-малкия му син - Петра. Вчера стана ясно, че тя е загубила дело за домашно насилие след разразил се грозен спор в края на лятото на фейсбук стената на музиканта, в който той я нарича "целулитна пача" и "въртяна мастия".

препоръчано

Спенс е баща на три деца, а след плъзналата информация извади на показ скандални чатове с бившата си половинка.

"Дълго време мълчах, преглъщах и търпях по мой адрес да се излива помия, да се говорят неистини, откровени лъжи. Водеше ме единствено фактът, че съм баща на три деца и когато си баща, това освен най-голямото щастие на света е и огромна отговорност. Но нещата вече преминаха добрия тон... Едни хора ми казаха, че Спенс е "най-лошият" човек на света. Оказва се много лесно да се скриеш зад това и да раздаваш квалификации, пропускайки важните детайли. А всички ние знаем, че дяволът се крие именно в тях. Когато хулиш и разпространяваш неистини или когато удобно, и с лекота ги превръщаш в "пасквилчета" по мой адрес и когато децата ти ги четат, е редно и моят глас да бъде чут. Действително, спечелих делото, което бившата ми вече половинка г-жа Петра Вълчева заведе срещу мен за твърдяно за извършено спрямо нея "домашно насилие", изразяващо се в акт на вербална агресия срещу нея, във време когато вече отдавна не бяхме заедно", пише в писмо до "Хотнюз" Спенс, в отговор на статията на онлайн изданието от понеделник, която съобщава за спечеленото от него дело.

"Удобно премълчано от нея беше обстоятелството, че предмет на делото е "вербално насилие", изречени думи, фрази, рапиране, които дори не са адресирани до нея, а не физическо посегателство. И когато разпространяваш наляво и надясно, че съдят Спенс за "домашно насилие", и когато той има деца не само от теб, е редно или поне възпитанието го изисква, да бъде направено това дребно уточнение. Всъщност, целта на повдигнатия от г-жа Вълчева правен спор, бе да бъда дискредитиран, злепоставен, да бъде формирано погрешно обществено мнение за мен и по този начин да бъда уязвен и поставен в немилост, в последващия съдебен процес, отново заведен от нея. Предмет на този спор е упражняването на родителските права за малкия ни син - Максим Найденов, въпреки, че аз не никога не съм оспорвал това майката да ги упражнява, а единственото, за което съм настоявал, е да имам осигурен контакт с детето, за да запазим и поддържаме силната връзка помежду ни. Целта е ясна - да бъда тотално очернен, да бъде изкаран "лош" и тотално "непригоден" родител. Да бъдат силно ограничени, дори изобщо забранени контактите ми със сина ми", обяснява още за сложните отношения с бившата си жена рапърът.

В сапунката замесен се оказва и бизнесмен от Пловдив на име Веселин Кавръков. Това е мъжът, с когото Петра Вълчева и синът й от Спенс живеят в момента.

"Услужливо не се споменава името на новия й авер - пловдивският бизнесмен Веселин Кавръков. И за да е ясна цялата картинка, искам да попитам: Вярно ли е, че г-жа Вълчева се премести в гр. Пловдив през месец май 2020 год., а съпругата му е починала януари същата година? Както и вярно ли е, че е мераклия да осинови сина ми?", възмущава се Спенс.

От чатовете, които той е предоставил, става ясно, че редовно подаръците, дори хлаб, които е изпращал на сина си, са отивали в кофата за боклук.

"Едно е почти сигурно - когато използваш кофата за боклук, за да хвърлиш там дрешките и хляба купен с любов от мен за сина ми, няма да как да успокоиш съвестта си и жертвата да си ти. Как иначе ще излезе, че Спенс не е купил нищо на сина си? Поне дрешката можеше да дариш на майка в нужда...", пише Спенс.

Сподели:
Бомба x
Ето кое е най-доброто летище в Европа Ето кое е най-доброто летище в Европа
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 252
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това