Паника във Видинско: Нещо падна от небето, чу се страшен тътен. Проверяват за паднал метеорит (ВИДЕО)

Епицентър

Паника във Видинско: Нещо падна от небето, чу се страшен тътен. Проверяват за паднал метеорит (ВИДЕО)

115945
на 11.07.2023
Паника във Видинско: Нещо падна от небето, чу се страшен тътен. Проверяват за паднал метеорит (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Видинчани алармират за страшен тътен тази вечер, около 22,30 ч, наподобяващ взрив. "Чухте ли и видяхте ли какво падна от небето? Видеото е от охранителна камера в България." Това написаха тази вечер на страницата си във Фейсбук от Радио Видин. Камерите показват падащ обект от небето.

препоръчано

Според някои информации, метеорит е паднал в Румъния, след като се е взривил в атмосферата.

От МВР са получили сигнали за взрива. Направена е проверка, няма ранени, нито материални щети. По данни на румънските власти става дума за метеорит, който се е взривил в атмосферата и е паднал в северната ни съседка.

Според сайта Meteo Balkans в района на Видин се е чул страшен тътен, за който алармирали жителите на Видин. В момента там няма нито валежи, нито гръмотевици. 

До момента разполагаме с информация, че става дума за паднал метеорит, който е бил забелязан почти от всички градове в страната. Хората съобщават за ярка светлина в небето, която завършила с жесток тътен. Къде точно е паднал метеоритът все още не знаем, пишат още на сайта.

Хората от региона масово коментират в социалните мрежи чутото и видяното.

А ето и част от коментарите по случая във Фейсбук: 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК