Паника в Би Ти Ви след скандала с укрития коронавирус - Хекимян и Цънцарова контактни със заразените

ГОРЕЩО
БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ДАНС започна проверка в Община Варна, души около боклука на морската столица ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Премиерът на Радев в нова гонка с медиите - закри важно заседание със синдикатите. ТЕЦ "Марица-изток" 2 на колене, синдикалните лидери категорични: Няма да се съгласим миньорите да станат берачи на лавандула (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Валентина Маджарова е избрана за шеф на спецпрокуратурата 
Политика

Паника в Би Ти Ви след скандала с укрития коронавирус - Хекимян и Цънцарова контактни със заразените

88938
на 23.10.2020
Паника в Би Ти Ви след скандала с укрития коронавирус - Хекимян и Цънцарова контактни със заразените
Автор:   ПИК

Паника е настанала в Би Ти Ви сред работещите след като за всички в медията е станало ясно, че вече има петима заразени техни колеги. ПИК разкри за драмата, която е крита повече от две седмици вчера, когато стана ясно, че има и подаден сигнал по случая до РЗИ и органите на реда ще направят провери. Причината е, че освен, че за заразата се е криело, не се спазвали мерките, дистанция и необходимия според правилата на Министерство на здравеопазването сменен режим, за да се избегне смесване на екипи. 
Според работещи в медията има опасност и от липса на водещи, тъй като лицата на сутрешния блок Антон Хекимян и Мария Цънцарова са били контактни с двама от заразените.

препоръчано

Паника е обхванала и гостите на телевизията, тъй като са в неведение дали към момента там има заразени служители и дали са предприети адекватни мерки след плъзналата пандемия. Затова и вчера част от тях се включиха по телефона, а днес в сутрешния блок са събрани да се появят в ефир само близки до медията анализатори.

Венелин Петков бил в много неизгодна позиция пред шефа си пред Флориан Скала и се опитвал да се измъкне сух от скандала, като го заблуди, че всичко е наред с ковид кризата и да потули скандала с приближената си Канна Рачева, която само за няколко месеца срина доверието в медията с два “уж” лапсуса, а всъщност опорни точки на “Да, България”.

Днес в медията пък пристига новият чешки мениджър Любош Йетмар, като се очаква Скала и любимецът му Венелин Петков да се опитат да прикрият реалната ситуация в нюзрума на телевизията, превърнала се в ковид инкубатор, както и да замажат скандала с прикриването на информация от служителите за заразени техни колеги.

Гена Трайкова пък извличала полза и от тази ситуация. "Има приятел с бизнес за йонизатори и се втурна да купува за нюзрума", разкриват хора от медията, според които явно шефката смятала, че може да използва момента и да похарчи някой друг лев от телевизията като за последно и да направи услуга на приятели, въпреки, че за всички е ясно, че йонизатори няма да помогнат на хората, хванати в клопката на заразата. 

Сподели:
Бомба x
Как да ядем картофи и да не дебелеем Как да ядем картофи и да не дебелеем
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 317
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това