Вход
София
Времето в София 0 o C

Паника в Би Ти Ви след скандала с укрития коронавирус - Хекимян и Цънцарова контактни със заразените

Паника в Би Ти Ви след скандала с укрития коронавирус - Хекимян и Цънцарова контактни със заразените

на 23.10.2020
82835
0
Паника в Би Ти Ви след скандала с укрития коронавирус - Хекимян и Цънцарова контактни със заразените
Автор: ПИК
23.10.2020
0
82835

Паника е настанала в Би Ти Ви сред работещите след като за всички в медията е станало ясно, че вече има петима заразени техни колеги. ПИК разкри за драмата, която е крита повече от две седмици вчера, когато стана ясно, че има и подаден сигнал по случая до РЗИ и органите на реда ще направят провери. Причината е, че освен, че за заразата се е криело, не се спазвали мерките, дистанция и необходимия според правилата на Министерство на здравеопазването сменен режим, за да се избегне смесване на екипи. 

Според работещи в медията има опасност и от липса на водещи, тъй като лицата на сутрешния блок Антон Хекимян и Мария Цънцарова са били контактни с двама от заразените.

СИГНАЛ ДО ПИК: Би Ти Ви пламнала с коронавирус - ключови лица изчезнаха мистериозно от екрана

СИГНАЛ ДО ПИК: Би Ти Ви пламнала с коронавирус - ключови лица изчезнаха мистериозно от екрана

Коронавирусът е пропълзял в Би Ти Ви и вече пет работещи...

на 22.10.2020

Паника е обхванала и гостите на телевизията, тъй като са в неведение дали към момента там има заразени служители и дали са предприети адекватни мерки след плъзналата пандемия. Затова и вчера част от тях се включиха по телефона, а днес в сутрешния блок са събрани да се появят в ефир само близки до медията анализатори.

Венелин Петков бил в много неизгодна позиция пред шефа си пред Флориан Скала и се опитвал да се измъкне сух от скандала, като го заблуди, че всичко е наред с ковид кризата и да потули скандала с приближената си Канна Рачева, която само за няколко месеца срина доверието в медията с два “уж” лапсуса, а всъщност опорни точки на “Да, България”.

Днес в медията пък пристига новият чешки мениджър Любош Йетмар, като се очаква Скала и любимецът му Венелин Петков да се опитат да прикрият реалната ситуация в нюзрума на телевизията, превърнала се в ковид инкубатор, както и да замажат скандала с прикриването на информация от служителите за заразени техни колеги.

Гена Трайкова пък извличала полза и от тази ситуация. "Има приятел с бизнес за йонизатори и се втурна да купува за нюзрума", разкриват хора от медията, според които явно шефката смятала, че може да използва момента и да похарчи някой друг лев от телевизията като за последно и да направи услуга на приятели, въпреки, че за всички е ясно, че йонизатори няма да помогнат на хората, хванати в клопката на заразата. 

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20190
архив

Животът е като каране на колело, ако ти е тежко, значи вървиш нагоре, ако ти е леко – спукаш се по нанадолнището. Въпросът ми е - защо нямам седалка на моето колело и защо карам по капли…

x
САМО В ПИК TV: На Канарите луднаха по българския Енрике Иглесиас. Начо Паскал, който ни прослави чак в Южна Корея, крои втори хит с испански рапър (ВИДЕО)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не бързайте, днес е ден за търсене за златната среда
x